Otthon…természetesen

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a tavaszt, a madárcsicsergős, napsütötte reggeleket… Szerencsére az első jelek már most mutatkoznak: reggel világosban indulok a munkába, a nap végén pedig még mindig tart ez az állapot. Jobb napokon végre ismét napfényben úszik az otthonom.

Hogy miért osztom meg mindezt Veletek? Csupán azért, mert a mai lakás fotói is a tavasz érkezését idézik számomra. A hatalmas ablakokon árad be a napfény, a frissen vágott virágok a vázában, az üde zöld növények, mind-mind felerősítik bennem a megújulás iránti vágyat, és kedvet csinálnak az utazáshoz, kiránduláshoz is.
Ha azt kérdeznétek, melyik a kedvenc részletem ebben a lakásban, bajban lennék… Egyszerűen imádom a konyha texturált, világos frontjait, a bőrből készült fogantyúival együtt. Tetszik ahogy a natúr fa megjelenik a helyiségek padlóburkolatain, az étkezőasztalon és a székeken is, ez nem csak a természetet hozza közelebb, de otthonos érzetet kelt bennem. Na és nem is beszélve arról, ahogy a szürke sok árnyalata között felbukkan egy-egy frissítő kék vagy éppen vidám sárga színfolt.
Hogy lássátok is, miről beszélek, íme a fotók, kellemes inspirálódást:

rimagerimage-1rimage-2rimage-3rimage-4rimage-9rimage-5rimage-6rimage-8rimage-7rimage-10

(Forrás:BOSTHLM)
Szeretettel,
A.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s